GM-7633_1004x670Gaan jullie binnenkort trouwen en zijn jullie op zoek naar een leuke, veelzijdige band?  Nice Noise kan van elk feest een echt feest maken! Bijvoorbeeld door bij de inloop ‘easy listening’ te spelen om de avond daarna swingend te vervolgen. Als bruidspaar hebben jullie natuurlijk veel invloed op de nummers die gespeeld worden. Ook kunnen vooraf nog enkele verzoeknummers worden doorgegeven. Wij bereiden de avond goed voor, dus hoe eerder jullie wensen bij ons bekend zijn hoe beter: het gaat erom dat jullie feest een succes wordt en dat de gasten tevreden naar huis gaan!

Bij een trouwerij kan de actieve deelname van de feestgangers de stemming een flinke ‘boost’ geven. Indien jullie hiervoor leuke ideeën hebben staan wij daar graag voor open. Een lied dat gezongen wordt door een van de gasten of een nummer dat op een eigen instrument wordt meegespeeld met de band, geeft soms net dat extra zetje aan het feest.
Extra flexibiliteit hebben jullie in de samenstelling van de band. Standaard spelen we met vijf muzikanten en twee zangeressen. Indien jullie echt willen uitpakken met extra swing en performance kunnen jullie ook kiezen voor onze ‘XL’ versies. Afhankelijk van jullie wensen breiden we de band dan uit met blazers of een percussionist.
Wordt het een bescheiden of groots feest, met Nice Noise hebben jullie de sfeer en uitstraling van de performance zelf in de hand. Graag overleggen we met jullie over de specifieke wensen en voorkeuren.