Binnenkort een leuk bedrijfsfeest, trouwerij of zomaar een feest en op zoek naar een veelzijdige band?  Nice Noise kan van elk feest een echt feest maken! Bijvoorbeeld door bij de inloop ‘easy listening’ te spelen om de avond daarna swingend te vervolgen. Als organisator heeft u natuurlijk veel invloed op de nummers die gespeeld worden. Ook kunnen vooraf nog enkele verzoeknummers worden doorgegeven. Wij bereiden de avond goed voor, dus hoe eerder uw wensen bij ons bekend zijn hoe beter: het gaat erom dat uw feest een succes wordt en dat de gasten tevreden naar huis gaan!

Bij elk feest kan de actieve deelname van de feestgangers de stemming een flinke ‘boost’ geven. Indien u hiervoor leuke ideeën heeft staan wij daar graag voor open. Een lied dat gezongen wordt door een van de gasten of een nummer dat op een eigen instrument wordt meegespeeld met de band, geeft soms net dat extra zetje aan het feest.
Extra flexibiliteit heeft u in de samenstelling van de band. Standaard spelen we met vijf muzikanten en twee zangeressen. Indien u eens echt wilt uitpakken met extra swing en performance kunt u ook kiezen een voor onze ‘XL’ versies. Afhankelijk van uw wensen breiden we de band dan uit met blazers of een percussionist.
Wordt het een bescheiden of groots feest, met Nice Noise heeft u de sfeer en uitstraling van de performance zelf in de hand. Graag overleggen we met u over de specifieke wensen en voorkeuren.